Jäsenkirje 2-2023

Myllykoski 24.05.2023

Hei jäsenet, alla kesän tapahtumia – tule mukaan!


La 08.07. ”Kotka Rankki – ohutta yläpilveä”, kesäretki Rankkiin.

Tule viettämään kesäpäivää merelle. Laiva lähtee Kotkan satamasta klo 09.00 ja takaisin satamassa ollaan klo 15.00. Yhdistys tarjoaa perillä ruokailun ja kahvit.


Su 23.07. Korvenkylän kesäteatteri, ”506 ikkunaa”- Tarina eriskummallisista ja lemmenkipeistä kerrostalon asukkaista.

”Korvenkylän kesäteatteri esittää kesällä 2023 musiikkikomedian 506 ikkunaa. Näytelmän on kirjoittanut Miljoonasade-yhtyeen keulahahmo Heikki Salo ja ohjannut kouvolalaisille tuttu teatteriammattilainen Veli-Matti Karén. 506 ikkunaa on tarina taloyhtiö Onnenkaaren asukkaista, heidän eriskummallisista ja lemmenkipeistä seikkailuistaan. Näytelmässä kuullaan Miljoonasateen tunnetuksi tekemiä kappaleita, joiden tahdissa moni on lyönyt rytmiä ja jotka saavat näytelmässä uuden merkityksen. Pääosan veljesparina nähdään Jukka Tiitola ja Perttu Nyman, jotka tuovat näytelmään aivan omanlaistaan huumoria ja karismaa.”


Su 13.08. Ankkapurhan puistokonsertti.

Suomirokin legendoja - Miljoonasade Duo ja Pauli Hanhiniemen Retkue

”Miljoonasade Duo (Heikki Salo/Tomi Aholainen) pamauttaa pakan sekaisin. Bändi veivaa tutun suomirock-bändinsä tuotannon sekä Heikin soolotuotannon helmet uudenlaiseksi kuuntelukokemukseksi. Heikki Salo on tarinankertoja, ja se tulee selväksi paitsi biisien teksteistä, myös konsertin välispiikeistä, joille annetaan tilaa niin että piisaa.
Miljoonasade Duo – tarinoita, musiikkia, tarinoita!

Pauli Hanhiniemi on suomalainen muusikko, säveltäjä ja sanoittaja. Hän tuli tunnetuksi Kolmas Nainen -yhtyeen laulusolistina. Myöhemmin hän toimi yhtyeessä Pauli Hanhiniemen Perunateatteri sekä kansanmusiikkia soittavassa yhtyeessä Hehkumo. Pauli Hanhiniemen oma bändi, Pauli Hanhiniemen Retkue soittaa omalla keikalla kaikki Paulin suurimmat hitit ja mukana on myös yhtyeen omat biisit, kuten hittisingle “Suru teki lähtöään”. Hanhiniemi on tehnyt tekstejä myös muille yhtyeille ja artisteille.

Lippuja Korvenkylään ja Ankkapurhaan ostettu ennakkoon rajallinen määrä, ilmoittaudu  pian jotta saat omasi.Ilmoittautumiset kaikkiin tapahtumiin 15.6. mennessä, 050 5456573 tai siputmty@gmail.com. Omavastuu 5 € / tapahtuma. Kamarin kesäajan tapahtumista ilmoittelen myöhemmin.
näkyillään