Jäsenkirje  1-2024

 Myllykoski 10.01.2024

Hei jäsenet

Uusi vuosi on taas käynnistynyt ja uusia tapahtumia yritellään järjestää. Viime vuonna tapahtumissa oli ihan mukavasti 

osanottajia lisää kylläkin kaivattaisin. Retkillä ja tapahtumissa käyneet ovat ainakin palautteen mukaan olleet tyytyväisiä.  

Yritetään tehdä yhdessä vielä parempia tapahtumia !


La 24.02. Kouvolan teatteri ”Cabaret”

Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä nähdään loistokas musikaali, joka vie katsojansa kuumankosteaan Berliiniin 1930-luvulle.

Willkommen, bienvenue, welcome!

Syntisellä Kit Kat Klubilla Berliinissä kaikki on mahdollista. Rakkaus kukoistaa ja syntiset sisäänsä sulkevat seinät pitävät muun maailman murheet ulkopuolellaan. Kyseiselle klubille eksyy myös amerikkalainen kirjailija Clifford Bradshaw (Juha-Pekka Mikkola), joka kohtaa elämänjanoisen laulajan Sally Bowlesin (Terhi Suorlahti). Kukaan ei ajattele tulevaisuutta. Elämä eletään hetkessä - tässä ja nyt. Hauskanpidon aika on kuitenkin pian ohi, kun univormuiset hahmot marssivat lähemmäs ja lähemmäs. On tullut maksun aika. Arki muuttuu synkäksi, vihaiseksi ja pelokkaaksi. Voittaako rakkaus? Eurooppa on muuttumassa! ”

Ilmoittaudu heti kun olet päättänyt lähdetkö (viimeistään ti 16.2.) sillä näytös on suosittu ja jo nyt paikkoja on varattu paljon. Jos tuohon ei saada paikkoja vaihtoehtona on 09.03. oleva näytös.


Pe 01.03. Illanistujaiset Kamarilla klo 18.00 – pelaillaan bingoa.

Pe 08.03. Yhdistyksen kevätkokous Kamarilla klo 16.00.


  Uuden hallituksen kokoonpano löytyy tuolta

näkyillään